ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (ΑΠΟΘΗΚΗ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)

Σχεδιάζουμε με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του χώρου σας.

Η Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. αναλαμβάνει τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου σας, με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της αξιοποίησής του. Στόχος της είναι η επίτευξη της αποθήκευσης των προϊόντων σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό, στην οικονομικότερη τιμή και τον ταχύτερο χρόνο.

Στη Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παρέχεται η δυνατότητα αυτοψίας και μέτρησης του χώρου σας. Στη συνέχεια εκπονείται πρόχειρο σχέδιο ή σκαρίφημα του χώρου, το οποίο αποστέλλεται με φαξ ή mail. Έτσι, έχετε στα χέρια σας μια άρτια και λειτουργική λύση, η οποία ανταποκρίνεται τόσο στις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το χώρο, όσο και στις δικές σας απαιτήσεις για ομαλή και ασφαλή αποθήκευση ή προβολή των προϊόντων σας.

Με αυτόν τον τρόπο σας παρέχεται ένα προσχέδιο για να έχετε εξ’ αρχής πλήρη γνώση του τελικού αποτελέσματος.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι κοντά σας κάθε στιγμή για να σας ακούσει και να σας προτείνει την καλύτερη λύση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Recent Comments

  Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για τις δικές σας παραγγελίες,
  μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  «Παράγουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ιδανικά για την αποθήκευση και προβολή αντικειμένων παντός τύπου.»

  Η «Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει να επισκεφτείτε το περίπτερο της E6 στην έκθεση, που θα λάβει μέρος στις 2-3-4 Νοεμβρίου 2013 στο METROPOLITAN EXPO.

  Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι,

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην 25η έκθεση Agrotica και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας. Μας τιμήσατε με την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια είναι μεγάλη ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

  Συμμετέχουμε στις:

   

  Syskevasia 2014 14η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Εκτυπώσεων & Logistics

  Plastica 2014 9η Διεθνή Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο ΜEC Παιανίας.

  Θα είναι τιμή μας να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας με αριθμό Α3.