ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Οι απαιτήσεις σας, έμπνευσή μας!

Ανάλογα με το υλικό/είδος προβολής ή αποθήκευσης, προκύπτουν ιδιαίτερες ανάγκες. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες αυτές σχεδιάζοντας νέα συστήματα, βασισμένα στην αποτελεσματική προβολή των προϊόντων και την ασφαλή αποθήκευσή τους.

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας της, πολλές εταιρείες μας εμπιστευτήκαν το ‘’ιδιαίτερο’’ προϊόν τους και ανταμείφθηκαν με άρτια αποτελέσματα.

Μένοντας πάντα πιστή στο όραμα και την αποστολή της, την προσφορά πλήρους ικανοποίησης στους πελάτες μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα της, η Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε, συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Recent Comments

  Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για τις δικές σας παραγγελίες,
  μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  «Παράγουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ιδανικά για την αποθήκευση και προβολή αντικειμένων παντός τύπου.»

  Η «Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει να επισκεφτείτε το περίπτερο της E6 στην έκθεση, που θα λάβει μέρος στις 2-3-4 Νοεμβρίου 2013 στο METROPOLITAN EXPO.

  Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι,

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην 25η έκθεση Agrotica και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας. Μας τιμήσατε με την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια είναι μεγάλη ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

  Συμμετέχουμε στις:

   

  Syskevasia 2014 14η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Εκτυπώσεων & Logistics

  Plastica 2014 9η Διεθνή Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο ΜEC Παιανίας.

  Θα είναι τιμή μας να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας με αριθμό Α3.