ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση

Έχοντας ολοκληρώσει και καταλήξει στην καταλληλότερη διάταξη του ανάλογου αποθηκευτικού συστήματος που καλύπτει τις ανάγκες σας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΥ Α.Β.Ε.Ε. μπορούν να αναλάβουν τη συναρμολόγησή του, διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και με γνώμονα την προστασία του νέου εξοπλισμού. Επίσης, ασχολούνται με την αντικατάσταση υλικών που έχουν «καταστραφεί» από λάθος χειρισμό ή χρήση, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την προστασία της κατασκευής και του προσωπικού σας. Για επιδιόρθωση/αντικατάσταση προβληματικών ραφιών προηγείται ο απαραίτητος έλεγχος και στατική μελέτη της κατασκευής.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφέρετε μέρος ή και ολόκληρη την κατασκευή σας. Έτσι, ο αποθηκευτικός σας χώρος μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις της εργασίας σας, γρήγορα και με ασφάλεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Recent Comments

  Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για τις δικές σας παραγγελίες,
  μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  «Παράγουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ιδανικά για την αποθήκευση και προβολή αντικειμένων παντός τύπου.»

  Η «Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει να επισκεφτείτε το περίπτερο της E6 στην έκθεση, που θα λάβει μέρος στις 2-3-4 Νοεμβρίου 2013 στο METROPOLITAN EXPO.

  Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι,

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην 25η έκθεση Agrotica και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας. Μας τιμήσατε με την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια είναι μεγάλη ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

  Συμμετέχουμε στις:

   

  Syskevasia 2014 14η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Εκτυπώσεων & Logistics

  Plastica 2014 9η Διεθνή Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο ΜEC Παιανίας.

  Θα είναι τιμή μας να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας με αριθμό Α3.