ΣΥΣΤΗΜΑ CANTILEVER

Ιδανικό για αντικείμενα μεγάλου μήκους που δεν παλετοποιούνται.

Το σύστημα ραφιών CANTILEVER είναι ιδανικό για αντικείμενα μεγάλου μήκους που δεν παλετοποιούνται. Το σύστημα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις οικονομικής αποθήκευσης μεγάλων σε μήκος και σχετικά μεγάλων σε όγκο και βάρος αντικειμένων, όπως προϊόντα ξυλείας, φύλλα νοβοπάν ή MDF, σωλήνες ή ράβδοι πλαστικών ή μεταλλικών. Προσφέρει ασφαλή και άνετη μετακίνηση προϊόντων σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης. Ιδανικό για εσωτερική ή εξωτερική χρήση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Recent Comments

  Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για τις δικές σας παραγγελίες,
  μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  «Παράγουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ιδανικά για την αποθήκευση και προβολή αντικειμένων παντός τύπου.»

  Η «Θ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει να επισκεφτείτε το περίπτερο της E6 στην έκθεση, που θα λάβει μέρος στις 2-3-4 Νοεμβρίου 2013 στο METROPOLITAN EXPO.

  Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι,

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην 25η έκθεση Agrotica και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας. Μας τιμήσατε με την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια είναι μεγάλη ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

  Συμμετέχουμε στις:

   

  Syskevasia 2014 14η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Εκτυπώσεων & Logistics

  Plastica 2014 9η Διεθνή Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο ΜEC Παιανίας.

  Θα είναι τιμή μας να μας επισκεφθείτε στο περίπτερό μας με αριθμό Α3.